Announcement

Collapse
No announcement yet.

Regulile GamerX

Collapse
X
 • Filter
 • Time
 • Show
Clear All
new posts

 • Regulile GamerX

  Secţiune 1

  1.1: Să nu postați material ofensiv nicăieri, materialul ofensiv include orice lucru care poate să jignească oricine bazat pe propria rasă,religie,sex și orientație sexuală.

  1.2: Nu jigni sau înjura pe niciun jucător.

  1.3: Este interzisă reclama la alte servere.

  1.4: Este interzisă reclama la mişcări politice sau alte pagini.

  1.5: Este interzis să trimiți link-uri,sau să vorbiți de orice ilegal , de exemplu de jocuri crackate,filme,muzică sau cărți.

  1.6: Este interzis trimiterea link-urilor pentru coduri/hackuri sau modificări ilegale.

  1.7: Arată mereu respect Adminilor serverului. Asta nu înseamnă sa ne linguseşti,doar să ne fii respectos, fără să ne deranjezi fara motiv.

  1.8: Respectă orice decizie rezonabilă făcută de către adminii serverului.

  1.9: Nu folosiți Nickname-uri ofensive sau înnapropiate.

  1.10: Împersonarea jucătorilor în server este strict interzisă și nu va fi tolerată.

  Secțiune 2

  2.1: Este strict interzisă folosirea codurilor sau modificari masive precum CLEO sau Parkour. Asta exclude modificații făcute în jocul tău,precum modificarea skin-urilor,hud mods,speedmeter mods,și mașini modificate. Asta exclude GamerX Custom Img File.

  2.2: Nu deranja adminii,asta înclude omorârea noastră cu drujba sau cu cuțitul când avem invincibilitatea activată (Godmode),sau precum deranjarea nostră când construim obiecte.

  2.3: Să nu înterveniţi în eventuri făcute de către Admini, asta include Eventuri "oficiale" sau eventuri improvizate precum goo hunt și pickup competition.

  2.5: Nu folosiți rachete,minigun,grenăzi,molotov,aruncător de flăcări sau avioane mari în redzone/spawn.

  2.6: În timpul Happy-Hour-ului, nu folosiţi tancuri,minigun-uri,hunters sau hydra in redzone/spawn.

  2.7: Nu ucide jucătorii cu o arma în timp ce ești în mașină în redzone/spawn.

  2.8: Nu flooda/face spam în chat sau folosind comenzi. Adminii pot vedea folosirea comenzilor așa că o să luăm în considerare acesta ca și spam.

  2.9: Nu deranja jucătorii înainte,în timp sau după cursă. Omorârea jucătorilor după trecerea liniei nu e de apreciat(asta nu înseamnă că nu e interzis).

  2.10: Nu face glumă cu comanda /q .

  2.11: Nu falsifica o comandă a serverului sau una de Admin.

  2.12: Nu încerca să intri sau să furi un cont avand ca status jucător/trusted player/admins pe IRC,forum sau account din joc. Asemenea operațiuni va duce la un ban permanent.

  2.13: Nu omorî un jucător în shop-ul de arme (/Ammo).

  2.14: Nu trage în alți jucători când ești ca pasager în o mașină fără conducător.

  2.15: Nu folosi/spawna Avioane mari în redzone.

  2.16: Nu detona vehicule în redzone (/de).

  2.17:Nu spawna/crea vehicule în timpul unei lupte cu arme, pentru a evita moartea.( O luptă începe doar când un jucător trage în tine și tu tragi înapoi, poți de asemenea spawna/crea un vehicul sa evadezi moartea doar când un jucător trage în tine și tu nu TRAGI înapoi deoarece aceasta nu este o luptă)

  Secțiune 3

  3.1: Nu folosi comanda /healme în luptă.

  3.2: Nu folosii speed boost sau directional speed bost pentru a deranja jucătorii sau pentru a face ram.

  3.3: Dacă un admin îți activează ție invincibilitatea (Godmode), nu o folosi pentru a ucide alți jucătorii. sau să mergi lângă zonele populate cum ar fi redzone/spawn.

  3.4: Nu omorî jucătorii din mașina în timp ce ai /autofix activat.

  3.5: Nu folosi ABSOLUT nici o comandă să evadezi moartea în timp ce lupţi.

  3.6: Nu folosi contul celorlalți jucătorii sau conturi mai vechi pentru a transfera sau duplica statisticele tale. Unirea
  cookie-urilor/cake-urilor sau alte chestii de la un cont vechi în unul nou nu este permisă.

  3.7: Nu folosi comanda /spec pentru a specta adminii sau tps când ei plasezeaza un goo sau un p-goo.

  3.8: Nu abuza nici o comandă în timp ce ești în cursă.(Asta exclude /lcp)

  3.9: Folosirea comenzii "/spec" în timp ce jucătorii sunt în event(ex: LMS, CTF, TDM , etc) cu intenţinuea aflării locul lor pe mapă este incorect și de asemenea interzis.

  3.10: Nu folosi comanda /togglegoto și /goto dacă tu și prietenul tău ați intrat în competiția de hidden pickup (ex. p-goo sau goo normală).

  3.11: Jucătorii au voie să-şi vândă cookie-urile/cake-urile/etc. De asemenea ,adminii sau management-ul nu o să ia acțiuni in privinţa unei scamatorii (ex. Cineva iţi ia lucrurile tale și nu ești plătit). Fă aceste operațiuni supunandu-ţi riscul.
  3.12: Nu folosi comanda /sprint în eventuri și în competiția de pick-up.


  Secțiune 4
  (această secțiune este aplicată doar pentru Trusted player)

  4.1: Nu umbla lângă spawn-zone cu invincibilitatea activată.

  4.2: Trusted playeriilor sunt rugati dea dovada de o maturitate foarte mare pe server/forum/irc. Comportandu-se ca idioții poate duce la o asemenea pierdere a statusului lor.

  4.3: Nu abuza nici o comandă si nici un privilegiu.
  Mai multe detalii despre regulile Trusted Playerilor sunt postate în TP Sub-forum.

  Secțiune 5

  5.1: Nu crea,folosi sau incarca obiecte/obiecte jucătorilor pentru a evada moartea într-o luptă sau să adopti un avantaj nedrept in fața ceilorlalți jucători. Dacă vrei să construiești ceva la zona de spawnare/redzone sau zone mai populate precum /ga sau /l 69 te rugăm să contactezi un admin pentru a te seta în virtual world unde o să poți sa construiești în pace fără prezenta altor jucători.

  5.2: Nu crea,foloșii sau loada obiecte/obiecte jucătorilor pentru a le folosii ca teleport(folosind comanda /gpo) pentru locuri unde sunt rachete gratis/armuri/viața.

  Secțiune 6
  (Această secțiune conține reguli aplicabile de către adminii)

  6.1: Respectă toate regulile servărului. Nu este acceptabil ca admin să incalci vreo regula.

  6.2: Este de așteptat pentru tine ca Admin sa dai dovada de un comportament excelent în timp ce ești pe server, IRC și forum.

  6.3: Este de așteptat că ca Admin nu vei folosi comenzile tale pentru a deranja un jucător sau alt admin în joc. De exemplu teleportandu-te la el pentru a îl omora cu cuțitu.

  6.4: Când dai kick/ban la un jucător motivul acestui kick/ban trebuie fie scris intr-o limbă în care înțeleg amandoi, și Admin și jucător.

  6.5: Folosirea comenzii /setlevel este doar applicabilă pentru motive de securitate pentru Adminii de nivel 9 în jos. Doar dacă un admin incepe să facă ca nebunu' este permisă folosirea acestei comenzi pentru adminii de nivel 9 în jos. Dar incearcă mereu să vezi dacă vreun Management este în preajmă inainte de folosirea acestei comenzi.

  6.6: Nu folosi nici o comandă de Admin pentru a obține avantaj in fata celorlalti jucatori.

  6.7: Fiecare pedeapsă trebuie să fie rezonabilă și între limite,Ținănd cont de avertizari precedente.

  6.8: Nu folosi scripturi de IRC care înterferează cu serverul înainte de avea permisiunea unui management

  6.9: Asigură-te ca verifici "Management Notices" din secțiunea Adminiilor regular, Membrii echipei Management pot să intocmeasca noi reguli și ajutoare, nu toate acestea pot fi listate in regulile oficiale, dar trebuie respectate oricum.

  6.10: Dacă un admin nu reușește să raspundă in un ban appeal în trei zile,managementul va decide in locul lui.

  6.11: Adminii nu au voie sa schimbe nickname-ul lor prea des in o perioadă de timp prea scurtă.

  6.12: Adminii trebuie sa aibă mesajele private activate (/pm), Excepțiile pot fi temporare dar nu standard.

  6.13: Voturile date în Trusted Player Applications ( negative și pozitive) trebuie să fie motivate, încălcarea acestei reguli va duce la ignorarea votului.

  6.14: Adminii pot să posteze in admin complaints chiar dacă nu sunt implicați direcți ,dar doar dacă au ceva folositor de adăugat.

  Secțiune 7

  7.1: Moderatorii forumului au dreptul să șteargă topicuri sau posturi când vor ei, Doar dacă nu violeaza secţiunea 1 sau oricare regulă conținută in această secțiune.

  7.2: Înainte de a posta un topic, verifică că îl vei posta în secțiunea corectă. Asta înclude citirea fiecarui sfat sau regulele specificate secțiunei.Nota: Asta nu acoperă sfaturile specificate de la non-moderator pană când un moderator nu îl va face oficial.

  7.3: Folosește bun sens în forum. Asta înseamnă că nu trebuie să pui posturi urăte și inutile precum ''+1'' sau doar un cuvănt ca replică la postare.

  7.4: Te rugăm sa lași moderarea forumului către moderatori/admini, purtandu-te ca un Admin și sa dai warnuri pentru ban/demote poate rezulta însuși în o acțiune facută de admin către tine.

  Secțiune 8

  8.1: Nu folosi sau testa scripturi private sau boți IRC pe fiecare canal oficial GamerX irc, precum #gamerx-chat sau altele (Unele sunt ascuse de jucatorii normali) fară permisiunea Ownerului sau a unui Management. Asemenea actiuni interzise for rezulta in Ban pe canalele de IRC a serverului GamerX.

  8.2: Doar Trusted playerii și admini au voie sa folosească Trusted Player Chat (!tpm) Comandă pe IRC.


  Secțiune 9

  9.1: Utilizarea ''2-shot bug'' este permisă, dar nu în redzone/spawn.

  9.2: Utilizarea ''C bug'' este permisă dar nu in redzone/spawn.

  9.3: Orice tip de ''no reload bug'' nu este permis nicăieri.

  9.4: Utilizarea ''rocket bug'' nu este DELOC permisă.
  Last edited by Cat; 24-05-15, 11:31 AM. Reason: grammar

There is currently 1 user online. 0 members and 1 guests.

Most users ever online was 8,052 at 08:02 PM on 11-03-18.

Working...
X