Announcement

Collapse
No announcement yet.

Report a Website bug here

Collapse
This is a sticky topic.
X
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Report a Website bug here

    If you found any website bugs report it here. Report it using following format:
    Code:
    Bug information:
    When did you found this bug:
    What did you do to find this bug:

  • #2
    The signatures doesn't work and if you for example search a name, example: Hoss
    http://gamerxserver.com/stats.php?player_name=Hoss
    The skin id picture doesn't pop-up

    Comment


    • #3
      Originally posted by Julius95 View Post
      The signatures doesn't work and if you for example search a name, example: Hoss
      http://gamerxserver.com/stats.php?player_name=Hoss
      The skin id picture doesn't pop-up
      Fixed, thanks for reporting.

      Comment


      • #4
        Originally posted by Hoss View Post
        Fixed, thanks for reporting.
        Nice, thanks for fixing it

        But I can't seems to get the signature working

        for the signature part of the forums

        Comment


        • #5
          Originally posted by Julius95 View Post
          Nice, thanks for fixing it

          But I can't seems to get the signature working

          for the signature part of the forums
          1. http://gamerxserver.com/forum/profil...=editsignature
          2. http://gamerxserver.com/signatures.p...ig=signature25
          3. Make sure that when you post something, the button with "how your signature" is marked, or you can enable it in http://gamerxserver.com/forum/profil...do=editoptions -> Thread Display Options

          Comment


          • #6
            I have to login over again sometimes even if i mark "Remember Me"
            Then i get redirection failure. Here is a picture to. I hope it will be more clear what the problem is.

            Comment


            • #7
              Originally posted by daan_deurloo View Post
              I have to login over again sometimes even if i mark "Remember Me"
              Then i get redirection failure. Here is a picture to. I hope it will be more clear what the problem is.

              Daan are you clearing your Clear cache or browsing history? all the time

              this might be the problem not sure, or may be u are using C cleaner?

              Comment


              • #8
                Ok i removed all cache and history, but still i got another error. But whatever, im logged in.

                Comment


                • #9
                  Originally posted by daan_deurloo View Post
                  I have to login over again sometimes even if i mark "Remember Me"
                  Then i get redirection failure. Here is a picture to. I hope it will be more clear what the problem is.

                  Happenened to me too since before the forum crashed, i assume it has something to do with the script that redirects people after logging into a specific url, in this case the url is not entered correctly. As you can see it says "invalid redirect url" it should've been http://gamerxserver.com/forum/forum.php, but it's not really a big deal, you just click the GamerX logo ontop of the forum or Forum navbar you'll be redirected right to the forum.
                  Last edited by BigleBomb; 08-10-13, 03:13 PM.

                  Comment


                  • #10
                    yeah it's not a problem for me.

                    Comment


                    • #11
                      I don't know if this happens just with me but, when I go to 'Trusted Players List' by clicking on this red button:


                      The page loads normally, the problem is, when I try to click at that 'Welcome Admin Fenix' again, nothing happens, it just adds a # to the url.

                      Comment


                      • #12
                        Originally posted by Fenix View Post
                        I don't know if this happens just with me but, when I go to 'Trusted Players List' by clicking on this red button:


                        The page loads normally, the problem is, when I try to click at that 'Welcome Admin Fenix' again, nothing happens, it just adds a # to the url.

                        Fixed, thanks for reporting.

                        Comment


                        • #13
                          Bloodcell everywhere??

                          As you can noticed, there's also bug with the link of player stats next after the first one (only link in the first row in news is fine).
                          Originally posted by Eliteus
                          Ps. Robo, don't know what your comment even meant. What the fuck are you saying? I am so confused, even as an Englishman!
                          KVIrc User
                          Robo_N1X is registered on IRC.TL

                          Comment


                          • #14
                            Originally posted by Robo_N1X View Post
                            Bloodcell everywhere??

                            As you can noticed, there's also bug with the link of player stats next after the first one (only link in the first row in news is fine).
                            Thank you for reporting, fixed.

                            Comment


                            • #15
                              Bug information: Thanks bug.
                              When did you found this bug: 23/10/13
                              What did you do to find this bug: Screen Shot:



                              As you can see in this picture in front of my Thanks its written " 23 " But under it's written " Thanked 3 Times in 3 Posts " I don't know it's a bug or not but I still wanted to report it.

                              Comment

                              There is currently 1 user online. 0 members and 1 guests.

                              Most users ever online was 5,526 at 07:09 AM on 11-01-16.

                              Working...
                              X