Nasil unban basvurusu yapilir.
Format
"Ingilizce kullanmalisiniz"
Example
Soru - Nasil bilmek hangi yonetici seni banladigini ve nedenini
Cevap - Ne zaman sen ban yediginde F8 ile screenshot yaparak nedenini ve hangi adminin seni banladigini rahatlikla gorebiliriz..
Soru - Ben Ne yaptim Eger basvuru olumsuz oluyor?
Cevap - Eger ki daha once yaptigin basvurularin olumlu olup kabul edildiyse ama yine devam edersen kalici olarak yasaklanirsin serverden
Soru - Ama ben degildim kuzenimdi ? (Yemezler)
Cevap - Biz zor inanmak size ama Eger ki mantikli bir aciklamaniz olursa bir sans verilebilir ve unban olursunuz
Soru - Ben yasaklandim irc network uzerinden unban yapin (Eger ki bi admin banladiysa ismini yazabilirsin formatta)
Cevap - Gamerx ile alakasi olmayan ve irc.tl network ile alakali olan bir sorun olabilir sitesini kontrol edebilirsiniz.
Bu linke ile unban basvurusu yapabilirsiniz
http://forum.gamerxserver.com/forumd...?5-Ban-Appeals
Format
Your name ingame: GXTempName1
The time/date your ban occurred: 12.12.2016
The name of the Admin that banned you: Rick
The reason of the ban: (Neden banlandin)
Extra information you would like to add: (Ekstra bir notun varsa)
The time/date your ban occurred: 12.12.2016
The name of the Admin that banned you: Rick
The reason of the ban: (Neden banlandin)
Extra information you would like to add: (Ekstra bir notun varsa)
Example
Soru - Nasil bilmek hangi yonetici seni banladigini ve nedenini
Cevap - Ne zaman sen ban yediginde F8 ile screenshot yaparak nedenini ve hangi adminin seni banladigini rahatlikla gorebiliriz..
Soru - Ben Ne yaptim Eger basvuru olumsuz oluyor?
Cevap - Eger ki daha once yaptigin basvurularin olumlu olup kabul edildiyse ama yine devam edersen kalici olarak yasaklanirsin serverden
Soru - Ama ben degildim kuzenimdi ? (Yemezler)
Cevap - Biz zor inanmak size ama Eger ki mantikli bir aciklamaniz olursa bir sans verilebilir ve unban olursunuz
Soru - Ben yasaklandim irc network uzerinden unban yapin (Eger ki bi admin banladiysa ismini yazabilirsin formatta)
Cevap - Gamerx ile alakasi olmayan ve irc.tl network ile alakali olan bir sorun olabilir sitesini kontrol edebilirsiniz.
Bu linke ile unban basvurusu yapabilirsiniz
http://forum.gamerxserver.com/forumd...?5-Ban-Appeals